Tuesday, April 15, 2008

Belgium : Contrabanda de arme in cosciuge


Un suspect belgian-marocan Abdelkader Belliraj din Evergem face contrabanda de arme in Maroc in cosciugele musulmanilor decedati, conform surselor "bineinformate". O ideie brilianta de a transfera obiecte interzise , de vreme ce carcasa cosciugelor nu sunt deschise.

Cand grupul Belliraj a fost arestat in mijlocul lui februarie in Maroc, politia a gasit un arsenal impresionant de arme. Armele ilegale isi au originea in Maroc. Belliraj contrabandeaza arme in tara natala din 1993.
Acum sunt puternice indicatii ca aceasta a fost facuta cu carcasele cosciugelor. Marele avantaj al acestui transport este obiceiul ca politia sa nu deschida carcasele. Aceasta ar fi un sacrilegiu impotriva corpului. Sursele a spus HLN ca folosind complici Beliraj a spart camera funerara care repatriaza musulmani. A spus armele in cufarul continand corpul defunct. Sunt multe cufere care sunt trimise cu arme si bani fara corp.

Jamal ben Tahar, managerul Pomelor Funebre islamice din Belgia in Bruxel ca repatriaza in jur de 500 decedati anual, si nu crede ca contrabandistii pot sa abuzeze organizatia sa.

Sursa: HLN

Vezi de asemenea si :Belgia: Crimele lui Belliraj,
Belgia: Suspect terorist are legaturi Al-qaeda

No comments: